Webáruházunk hivatalos

Synology viszonteladó partner

Az összes nálunk vásárolt termékekhez teljes körű terméktámogatást élvezhet!

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kiemelt ajánlatok

Audio for video

Főkategória >Audio for video

Sorrend:

Sennheiser AVX-835 HANDHELD SET

Az AVX-835 SET a vidóprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio bemenetéhez. A masszív kézimikrofon ideálisan használható utcai interjúkhoz.

 
Sennheiser AVX-ME2 LAVALIER SET

Az AVX-ME2 SET a videóprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio bemenetéhez. A lavalier mikrofonnal rendelkező rendszer ideálisan használható szabadkezes interjúkhoz és dokumentumfilmes helyzetekben.

 
Sennheiser ew 100-ENG Riporter szett

zsebadóval/-vevővel/plug-on jeladóval
Ez az ew-100 ENG szett nagyfokú rugalmasságot biztosít a bel- és kültéri felvételkészítésnél. A rendszer SKP 100 G3 plug-on adóegysége a csatlakoztatást követően az XLR aljzattal rendelkező eszközöket (pl. mikrofonokat és keverőpultokat) vezeték nélküli eszközökké alakítja. A zsebadó (valamint a plug-on jeladó) egy egyszerű gombnyomás segítségével szinkronizálható a vevőegységgel. A szettet egy apró, kiváló minőségű, irányított csíptetős mikrofon teszi teljessé.

 
Sennheiser EW-300 IEM G3 Fülbeutasító rendszer

Vezeték nélküli fül-monitor rendszer, fülbeutasító
A hallójáratba dugható fülhallgatók – melyek a személyre szabott illeszkedés biztosításához különféle füldugókat kínálnak – precízen és valósághűen szólaltatják meg az adaptív-diversity vevőegységből érkező jelet. Jeltovábbító kimenetek teszik lehetővé a bemeneti jel egyszerű elosztását és továbbítását egyéb eszközök felé. Az adóegységbe épített 5-sávos EQ használatával még inkább saját ízlésedhez igazíthatod a hangzást. Végül a Sennheiser "Wireless Systems Manager" szoftverének segítségével – a sztereó adóegységbe épített Ethernet portnak köszönhetően – az egész rendszer PC-n keresztül figyelhető és távvezérelhető.

 
MD-46 Dinamikus riportermikrofon
A Sennheiser MD46 kiváló minőségű, kardioid karakterisztikájú riporter-mikrofon.
Kétrétegű mikrofonkosár fokozza a szél- és pop-zaj elleni védelmet. 
  Sennehiser HD-280 Pro professzionális, monitoring fejhallgató
hátul zárt, kagylós kialakítású fejhallgató monitoring feladatokra,
egyoldalas spirál kábel, forgatható fülpárnák 
Sennehiser HD-201 dinamikus sztereó fejhallgató
HD201, zárt, dinamikus sztereó fejhallgató 
Sennehiser HMD-281 Pro Egyoldalas kommunikációs headset
HMD 281 Pro, ideális választás filmes és televíziós alkalmazások "talkback" funkciójához, 64 ohm-os 
Sennehiser HMD-280 PRO kétoldalas kommunikációs headset
A hátul zárt, dinamikus HD 280 PRO fejhallgatóra épülő HMD 280 PRO headset.
ideális választás filmes és televíziós alkalmazások "talkback" funkciójához, 64 ohm-os
Kifejezetten zajos környezetben való kommunikációhoz tervezték. 
Reflection Filter Pro
A világ első, egyben legsikeresebb hordozható mikrofon-kuckója, amely a hang fókuszálásával kiküszöböli a terem akusztikus hatását, emellett a mai szárazabb, direkt ének-mikrofon hangzást biztosít. A szabadalmaztatott négyrétegű, szendvics-szerkezetű akusztikus panel részben elnyeli, részben szórja a hanghullámokat, evvel éri el a száraz, mégis testes hangzású mikrfonhangot. Tartozéka a mikrofon-kengyel tartó. 
Reflection Filter X
A legendás sE Reflection Filter "belépő" változata, amely kiküszöböli a terem akusztikus hatását, de hangzásában nem éri el a Project Studio Reflexion Filter változatát. 
X1 Studio Bundle Reflexion filter + microphone
A csomagban egy RF-X Reflexion Filter, egy SE-X1 nagymenbrános kondenzátormikrofon, egy mikrofon rugós felfüggesztésű mikrofonkengyellel és egy pop-filter található.