Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Ár
8 990 Ft - 340 290 Ft
Kiemelt ajánlatok

Kategóriák

Webáruházunk hivatalos

Synology viszonteladó partner

Az összes nálunk vásárolt termékekhez teljes körű terméktámogatást élvezhet!

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás

Audio for video

Fő kategória >Audio for video

Sorrend:

Sennheiser AVX-835 HANDHELD SET

Az AVX-835 SET a vidóprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio bemenetéhez. A masszív kézimikrofon ideálisan használható utcai interjúkhoz.

 
Sennheiser AVX-ME2 LAVALIER SET

Az AVX-ME2 SET a videóprojektjeidhez való digitális vezeték nélküli mikrofon. Ez a rendszer teljes mértékben önállóan konfigurálja magát, és másodperceken belül készen áll a filmezésre. Ultrakompakt vevőegységének köszönhetően közvetlenül illeszkedik kamerád és felvételkészítő eszközöd XLR audio bemenetéhez. A lavalier mikrofonnal rendelkező rendszer ideálisan használható szabadkezes interjúkhoz és dokumentumfilmes helyzetekben.

 
Sennheiser ew 100-ENG Riporter szett

zsebadóval/-vevővel/plug-on jeladóval
Ez az ew-100 ENG szett nagyfokú rugalmasságot biztosít a bel- és kültéri felvételkészítésnél. A rendszer SKP 100 G3 plug-on adóegysége a csatlakoztatást követően az XLR aljzattal rendelkező eszközöket (pl. mikrofonokat és keverőpultokat) vezeték nélküli eszközökké alakítja. A zsebadó (valamint a plug-on jeladó) egy egyszerű gombnyomás segítségével szinkronizálható a vevőegységgel. A szettet egy apró, kiváló minőségű, irányított csíptetős mikrofon teszi teljessé.

 
Sennheiser EW-300 IEM G3 Fülbeutasító rendszer

Vezeték nélküli fül-monitor rendszer, fülbeutasító
A hallójáratba dugható fülhallgatók – melyek a személyre szabott illeszkedés biztosításához különféle füldugókat kínálnak – precízen és valósághűen szólaltatják meg az adaptív-diversity vevőegységből érkező jelet. Jeltovábbító kimenetek teszik lehetővé a bemeneti jel egyszerű elosztását és továbbítását egyéb eszközök felé. Az adóegységbe épített 5-sávos EQ használatával még inkább saját ízlésedhez igazíthatod a hangzást. Végül a Sennheiser "Wireless Systems Manager" szoftverének segítségével – a sztereó adóegységbe épített Ethernet portnak köszönhetően – az egész rendszer PC-n keresztül figyelhető és távvezérelhető.

 
MD-46 Dinamikus riportermikrofon
A Sennheiser MD46 kiváló minőségű, kardioid karakterisztikájú riporter-mikrofon.
Kétrétegű mikrofonkosár fokozza a szél- és pop-zaj elleni védelmet. 
  Sennehiser HD-280 Pro professzionális, monitoring fejhallgató
hátul zárt, kagylós kialakítású fejhallgató monitoring feladatokra,
egyoldalas spirál kábel, forgatható fülpárnák 
Sennehiser HD-201 dinamikus sztereó fejhallgató
HD201, zárt, dinamikus sztereó fejhallgató 
Sennehiser HMD-281 Pro Egyoldalas kommunikációs headset
HMD 281 Pro, ideális választás filmes és televíziós alkalmazások "talkback" funkciójához, 64 ohm-os 
Sennehiser HMD-280 PRO kétoldalas kommunikációs headset
A hátul zárt, dinamikus HD 280 PRO fejhallgatóra épülő HMD 280 PRO headset.
ideális választás filmes és televíziós alkalmazások "talkback" funkciójához, 64 ohm-os
Kifejezetten zajos környezetben való kommunikációhoz tervezték. 
Reflection Filter Pro
A világ első, egyben legsikeresebb hordozható mikrofon-kuckója, amely a hang fókuszálásával kiküszöböli a terem akusztikus hatását, emellett a mai szárazabb, direkt ének-mikrofon hangzást biztosít. A szabadalmaztatott négyrétegű, szendvics-szerkezetű akusztikus panel részben elnyeli, részben szórja a hanghullámokat, evvel éri el a száraz, mégis testes hangzású mikrfonhangot. Tartozéka a mikrofon-kengyel tartó. 
Reflection Filter X
A legendás sE Reflection Filter "belépő" változata, amely kiküszöböli a terem akusztikus hatását, de hangzásában nem éri el a Project Studio Reflexion Filter változatát. 
X1 Studio Bundle Reflexion filter + microphone
A csomagban egy RF-X Reflexion Filter, egy SE-X1 nagymenbrános kondenzátormikrofon, egy mikrofon rugós felfüggesztésű mikrofonkengyellel és egy pop-filter található.