Webáruházunk hivatalos

Synology viszonteladó partner

Az összes nálunk vásárolt termékekhez teljes körű terméktámogatást élvezhet!

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kiemelt ajánlatok

Termék részletek


Synology RackStation RS3614xs

Synology RackStation RS3614xs

12-lemezes NAS (2×3,4 GHz CPU, 4 GB RAM)
  • A több telephellyel rendelkező vállalkozások számára tervezett RS3614xs/RS3614RPxs megbízható és kiemelkedően magas teljesítményű hálózati tárolási megoldást kínál az adatvédelem centralizálására, az adatkezelés egyszerűsítésére és a tárolókapacitás gyors bővítésére, a beállításra és kezelésre fordított idő minimalizálása mellett.

    Az RS3614xs/RS3614RPxs kiemelkedő teljesítményt kínál több mint 2822.58 MB/mp adatáviteli sebesség és 225749 IOPS mellett RAID 5 konfigurációban.1 Az RS3614xs/RS3614RPxs 4 GB RAM memóriával rendelkezik, amely akár 32 GB ECC RAM-mal bővíthető, biztosítva a vállalkozások számára az adatok pontosságát és a kiemelkedő teljesítményt az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú feladatok ellátására.

    A digitalstreet.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a digitalstreet.hu webáruház ügyfélszolgálatát!