Kiemelt ajánlatok

Kategóriák

Webáruházunk hivatalos

Synology viszonteladó partner

Az összes nálunk vásárolt termékekhez teljes körű terméktámogatást élvezhet!

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás
Termék részletek


Synology RackStation RS3614xs

Synology RackStation RS3614xs

12-lemezes NAS (2×3,4 GHz CPU, 4 GB RAM)
  • A több telephellyel rendelkező vállalkozások számára tervezett RS3614xs/RS3614RPxs megbízható és kiemelkedően magas teljesítményű hálózati tárolási megoldást kínál az adatvédelem centralizálására, az adatkezelés egyszerűsítésére és a tárolókapacitás gyors bővítésére, a beállításra és kezelésre fordított idő minimalizálása mellett.

    Az RS3614xs/RS3614RPxs kiemelkedő teljesítményt kínál több mint 2822.58 MB/mp adatáviteli sebesség és 225749 IOPS mellett RAID 5 konfigurációban.1 Az RS3614xs/RS3614RPxs 4 GB RAM memóriával rendelkezik, amely akár 32 GB ECC RAM-mal bővíthető, biztosítva a vállalkozások számára az adatok pontosságát és a kiemelkedő teljesítményt az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú feladatok ellátására.

    A digitalstreet.hu webáruházba feltöltött termékek jellemzőit és tulajdonságait a gyártó adatszolgáltatása alapján tüntettük fel, azok helyességéért nem vállalunk felelősséget. A termék ezen az oldalon feltüntetett képei a valóságtól eltérőek lehetnek, esetenként csak illusztrációk. Kérjük, amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdéseid lennének, keresd fel a digitalstreet.hu webáruház ügyfélszolgálatát!